Geen producten (0)
 

Lavendel

€ 5,95 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,04 Kg
Omschrijving

Lavendel ( Lavandula)

 

Fysieke werking:
Mega ondersteuner bij slapeloosheid en stress, hoofdpijn en migraine, onrust en nervositeit. Bij nerveuse stoornissen als darmkrampen, misselijkheid. Ook bij concentratieproblemen, geheugenverlies en epilepsie. Het verbetert de doorbloeding bij verkrampte schouders en spieren. Verzachtend en desinfecterend. Insectensteken, jeuk en bij diverse soorten eczeem. Luizen werend op de hoofdhuid. (etherische olie).

Psychische /Emotionele werking:
Lavendel lijnt alle chakra’s uit, maakt kristalhelder en ontspant. Activeert de oorspronkelijke tonen en kleuren van de chakra’s tot een gezond en ontspannen functioneren. Verruimt het bewustzijn en opent het derde oog (creatiekracht, geestkracht en intuïtie). Loslaten ‘ik’ oppasser en vertrouwen hogere leiding.

Goed te combineren met Rozemarijn.


TheepotkattenpootCulinair

Ook interessant

€ 5,95
€ 5,95

Wil je meer leren over de geneeskracht van kruiden, planten, bloemen en bomen in alle dimensies? 
Dan is de Moeder Aarde Natuurhealing wellicht iets voor jou.
Ontdek de oerkracht van Moeder Aarde en haar natuurrijken.
Leer o.a. de rijken van de natuurwezens, deva’s en aardewezens kennen.
Ontmoet de kruiden en kristallen in heel hun potentie, kracht en bezieling.

Wil je weten welk kruid er lichamelijk en energetisch het beste bij je past op dit moment? Je kunt ons bellen of mailen met een korte gratis invoelvraag. Voor een diepgaandere reading kun je een consult aanvragen. € 27,50  per 15 a 20 min. Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com