Geen producten (0)
 

Moeder Aarde natuurhealing - Barnsteen

€ 7,95 (inclusief btw 9%)
Omschrijving

Healing audio opname Barnsteen. Ontwaak in het alles doordringbare licht. Ontspan in pure levensenergie, levenskracht en scheppingskracht. Voert zwaarmoedigheid, conflicten, gedachten, afvalstoffen en gifstoffen af. Dieptereiniging in de cellen. Voorbij de sluiers de natuurlijke levensflow vrijlaten. Grijpen, hechten en oordelen lost op naar Ontspannen in de Bron in jou. Healing familie/zielen karma. Transformatiehealing in dogma's en conditioneringen. Bekrachtigt vertrouwen in jeZelf.  

Barnsteen geeft diepe oerkracht, zelfvertrouwen, warmte, veiligheid en geborgenheid. Activeert de zonnevlecht dat helpt jezelf te manifesteren en ruimt blokkades en angsten die dat in de weg staan op. Warmte en zonnekracht voor je buik en innerlijk kind. Bekrachtigt warmte, veiligheid en draagkracht. 

Goed voor de maag, milt, spijsvertering, en suikerstofwisseling. Liefde en aanvaarding van jeZelf en het Leven. Helpt loslaten en vertrouwen. Bij depressie, neerslachtigheid, vermoeidheid en zwaarmoedigheid geeft Barnsteen een speelse oer-energie die jouw oorspronkelijke blijheid in je buik activeert.


Barnsteen is ook beschikbaar als hanger- en knuffelsteen.  

Deze opname is uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik. Wij gaan hierbij uit van ieders eigen integriteit.