Geen producten (0)
 

Roos tinctuur

€ 14,50 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,20 Kg
Omschrijving

Roos (Quatre Saisons)
Oerveiligheid, Leven in overgave, geboorte

 

Fysieke werking:
Roos ontspant en verzacht bij verkrampte seksualiteit en PMS klachten. Roos is verzachtend en genezend voor de huid. En herstelt levenskracht bij depressie, verdriet en zwaarmoedigheid. Brengt directe verlichting bij angst, onrust , onzekerheid en shock/trauma.

Psychische / emotionele werking:
Roos is de oermoeder in het bloemenrijk. Zij herstelt de baarmoederveiligheid en verbinding met het Leven. Helpt bij het ontstaan en geboorte geven aan het nieuwe. De naakte onschuld, puurheid en echtheid die je in wezen bent voelt zich veilig in jou en op aarde. Brengt vrede in jezelf en het leven. Ook helpt roos bij geboorte (al het nieuwe dat mag ontstaan) en loslaten (in vrede zijn met dood, afronding en vergankelijkheid). Herstelt innerlijke vrede en oerveiligheid na abrupte gebeurtenissen, overprikkeling, uittreding, trauma en shock. Ze helpt om in volledige overgave en onthechting te Leven. Roos (her)innert de gevuldheid van het eeuwig zelf, de Bron Ben Jij. Brengt troost, warmte, liefde, overvloed, vrede, acceptatie, rust, veiligheid en ontspanning. Roos heelt angsten en verkrampingen van de ziel. Gezonde relaties en seksualiteit. Opent de bezieling, passie en bevlogenheid van het magisch kind.

Brengt je in verbinding met je oorspronkelijkheid en geeft toegang tot wijsheid en kennis van alle levens, voorouders en zielsdelen. Thuiskomen op Aarde en geboorte geven aan jeZelf.

 

  • Roos is ook verkrijgbaar als olie

 

 

Ook interessant

€ 14,50
€ 14,50

Wil je meer leren over de geneeskracht van kruiden, planten, bloemen en bomen in alle dimensies? 
Dan is de Moeder Aarde Natuurhealing wellicht iets voor jou.
Ontdek de oerkracht van Moeder Aarde en haar natuurrijken.
Leer o.a. de rijken van de natuurwezens, deva’s en aardewezens kennen.
Ontmoet de kruiden en kristallen in heel hun potentie, kracht en bezieling.

Wil je weten welk kruid er lichamelijk en energetisch het beste bij je past op dit moment? Je kunt ons bellen of mailen met een korte gratis invoelvraag. Voor een diepgaandere reading kun je een consult aanvragen. € 27,50  per 15 a 20 min. Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

deze producten bevatten alleen biologische kruiden