Geen producten (0)
 

Toorts tinctuur

€ 14,50 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,20 Kg
Omschrijving

Toorts (Verbascum)

Integratie, Universeel ZelfFysieke werking:
Vanwege de slijmstoffen in de plant heeft Toorts een verzachtende en helende werking op de huid en slijmvliezen. Toorts is goed bij allerlei ontstekingen, met name aan de luchtwegen. Zoals bronchitis, verkoudheid, longontsteking en holte ontstekingen. Toorts heeft een reinigende en urinedrijvend werking en voert daarmee afvalstoffen af uit het lichaam. Verder is Toorts goed bij allerlei huidreacties, jeuk, eczeem, psoriasis en vervuilde huid.

 

Psychische/ emotionele werking:
De Essentie van Toorts brengt je Goddelijke Vonk en geboorteblauwdruk in overeenstemming met je persoonlijk zelf. De kwaliteiten die je als ziel meebrengt kunnen zich verder ontplooien. Toorts begeleid de grote bewustzijnsveranderingen en energieverschuivingen die je als ziel tijdens je groei in je leven doormaakt. Het helpt bij de integratie van nieuwe energieën en bewustzijnsveranderingen. Toorts verruimt, geeft kracht en zelfvertrouwen en herinnert aan de vreugde van het Eeuwig Zelf. Toorts opent de ik-loze staat van het Universeel Zelf. Je Ware Natuur en Volledig Potentieel kunnen zich via de persoonlijkheid als voertuig manifesteren. Toorts geeft vertrouwen en helpt bij grotere veranderingen. Geen houvast of veiligheid van de groep nodig hebben, maar vertrouwen hebben in,- en gaan staan voor je authenticiteit en eigenheid. Je hoofd boven het maaiveld uit kunnen steken en leiding kunnen nemen vanuit universele verbondenheid en het wij-hart. Transformeert aangeleerde loyaliteit, aanpassen, jezelf weggeven, misplaatste bescheidenheid, onzekerheid en teruggetrokkenheid. Toorts maakt ruimte om te stralen in je oorspronkelijkheid.

Ook interessant

€ 14,50
€ 14,50

Wil je meer leren over de geneeskracht van kruiden, planten, bloemen en bomen in alle dimensies? 
Dan is de Moeder Aarde Natuurhealing wellicht iets voor jou.
Ontdek de oerkracht van Moeder Aarde en haar natuurrijken.
Leer o.a. de rijken van de natuurwezens, deva’s en aardewezens kennen.
Ontmoet de kruiden en kristallen in heel hun potentie, kracht en bezieling.

Wil je weten welk kruid er lichamelijk en energetisch het beste bij je past op dit moment? Je kunt ons bellen of mailen met een korte gratis invoelvraag. Voor een diepgaandere reading kun je een consult aanvragen. € 27,50  per 15 a 20 min. Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

deze producten bevatten alleen biologische kruiden