Geen producten (0)
 

Hondsdraf tinctuur

€ 14,50 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,20 Kg
Omschrijving

Hondsdraf ( Glechoma Hederacea)
Oplossen van angst , stress en verdrongen emoties

 

Fysieke werking:
Stimuleert de urinewegen, ontzuurt en is vocht afdrijvend. Goed voor de luchtwegen; voert vocht en slijm af en is desinfecterend. Bij hoest en bronchitis. Preventief bij hooikoorts, loopoor, middenoorontsteking en beschadiging aan het trommelvlies.

Psychische / Emotionele werking:
Hondsdraf biedt rust en troost. Bij angst, stress en verdrongen emoties. Geblokkeerde energie wordt vrijgemaakt en lost op. Ondersteunt bij het loslaten van angsten en verdriet. Hondsdraf activeert bij langdurig gebruik je essentie en helpt het belichamen van je Ware Natuur en je Uniek-zijn in het dagelijks leven. Bouwt “ik” kracht op, vooral waar overgevoeligheid en sensitiviteit ervoor zorgt dat je je terugtrekt uit het leven. Van binnenuit opbouwend en versterkt je natuurlijke aanwezigheid. Ook goed voor angstige en onzekere kinderen die zich aanhankelijk en afhankelijk opstellen door onvoldoende verbinding en aansluiting vanuit de ziel. Helpt hun eigen kracht op te bouwen. Helpt zichtbaar durven zijn, niet meer in de schaduw leven. Gaan voor wie je Bent in heelheid en volledigheid.

Ook interessant

€ 14,50
€ 14,50

Wil je meer leren over de geneeskracht van kruiden, planten, bloemen en bomen in alle dimensies? 
Dan is de Moeder Aarde Natuurhealing wellicht iets voor jou.
Ontdek de oerkracht van Moeder Aarde en haar natuurrijken.
Leer o.a. de rijken van de natuurwezens, deva’s en aardewezens kennen.
Ontmoet de kruiden en kristallen in heel hun potentie, kracht en bezieling.

Wil je weten welk kruid er lichamelijk en energetisch het beste bij je past op dit moment? Je kunt ons bellen of mailen met een korte gratis invoelvraag. Voor een diepgaandere reading kun je een consult aanvragen. € 27,50  per 15 a 20 min. Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

deze producten bevatten alleen biologische kruiden