Geen producten (0)
 

Wilg tinctuur

€ 14,50 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,20 Kg
Omschrijving

Wilg (Salix)
Wijsheid en doorstroming

 

Fysieke werking:
Wilg is goed voor de vochthuishouding. Heeft een verzachtende invloed op het hoofd. Is goed voor de spieren. Vochtuitdrijvend, nier stimulerend. Bij vochtophoping en reumatische aandoeningen zoals jicht, artritis en spierreuma. Bij ontstekingen, nat eczeem, griep, spierpijn en koorts. Pijnstillend en ontkrampend, kalkaanvullend en versterkend. Bij hoofdpijn, migraine, nervositeit en zenuwpijn. Alternatieve aspirine.

Psychische / Emotionele werking:
Wilg laat alles weer doorstromen, zodat hetgeen wat er niet meer toe doet losgelaten kan worden. Maakt flexibel vanuit de basis. Het zet je in je meesterschap en laat je kind weer spelen. Geeft vertrouwen in de stroming van het bestaan. Een bewuste aanwezigheid in het moment, helpt oude patronen doorbreken en oude houvast los te laten.

Ook interessant

€ 14,50
€ 14,50

Wil je meer leren over de geneeskracht van kruiden, planten, bloemen en bomen in alle dimensies? 
Dan is de Moeder Aarde Natuurhealing wellicht iets voor jou.
Ontdek de oerkracht van Moeder Aarde en haar natuurrijken.
Leer o.a. de rijken van de natuurwezens, deva’s en aardewezens kennen.
Ontmoet de kruiden en kristallen in heel hun potentie, kracht en bezieling.

Wil je weten welk kruid er lichamelijk en energetisch het beste bij je past op dit moment? Je kunt ons bellen of mailen met een korte gratis invoelvraag. Voor een diepgaandere reading kun je een consult aanvragen. € 27,50  per 15 a 20 min. Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

deze producten bevatten alleen biologische kruiden