Geen producten (0)
 

Marjolein tinctuur

€ 14,50 (inclusief btw 9%)
  • Koop 8 stuks voor € 12,50 per stuk en bespaar € 16,00
  • Koop 12 stuks voor € 12,50 per stuk en bespaar € 24,00
Specificaties
Bruto gewicht 0,20 Kg
Omschrijving

Marjolein ( Origanum)
evenwicht innerlijk man/vrouw

 

Fysieke werking:
Lichamelijk heeft Marjolein een goede werking op de vrouwelijke organen. Bij o.a. PMS klachten en onregelmatige menstruatie. Verder is Marjolein bloed zuiverend en stimuleert het de spijsvertering. Gedroogd kan het goed door het eten verwerkt worden, marjolein is namelijk oregano.

Psychische/ emotionele werking:
Marjolein is een verwarmende en aromatische kruidenplant. De deva-bezieling van Marjolein opent onvoorwaardelijke- en vrije liefde. Het herstelt het natuurlijk vermogen om liefde te geven en te ontvangen. Zowel vanuit het hart als het innerlijke kind en buikgevoel (tweede chakra). Marjolein ontkrampt ongeheelde seksuele en emotionele spanningen tot diep in de cellen en weefsels. Ontspant, verwarmt en schept balans in 'voelen' en 'denken'. Marjolein schept vertrouwen en overgave aan intimiteit vanuit innerlijk balans. Mannelijke en vrouwelijke energie in eenheid. Helpt het overstijgen van voorouderlijke imprint en schept ruimte voor de geboorte van het innerlijk heilig huwelijk (samensmelten kosmische man/vrouw in jezelf).
Marjolein is een zeer krachtige plant verbonden met meerdere wijze deva’s. Brengt een diepgaand evenwicht en versmelting in het mannelijke en vrouwelijke. Bekrachtigt je ware natuur en essentie. Versterkt je uniekheid in doelen en geeft de helderheid en kracht tot het manifesteren daarvan. Naar binnen halen Kwan yin kracht (hoogste en puurste vrouwelijke trilling) in je buik, schoot en schepping.

 

 


Ook interessant

€ 14,50
€ 14,50

Wil je meer leren over de geneeskracht van kruiden, planten, bloemen en bomen in alle dimensies? 
Dan is de Moeder Aarde Natuurhealing wellicht iets voor jou.
Ontdek de oerkracht van Moeder Aarde en haar natuurrijken.
Leer o.a. de rijken van de natuurwezens, deva’s en aardewezens kennen.
Ontmoet de kruiden en kristallen in heel hun potentie, kracht en bezieling.

Wil je weten welk kruid er lichamelijk en energetisch het beste bij je past op dit moment? Je kunt ons bellen of mailen met een korte gratis invoelvraag. Voor een diepgaandere reading kun je een consult aanvragen. € 27,50  per 15 a 20 min. Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

deze producten bevatten alleen biologische kruiden