Geen producten (0)


Zwangerschapsyoga

 • Je lichaam is wijs als de aarde en weet wat het is om zwanger te zijn en te bevallen, ervaar deze natuurlijke wijsheid bewust
 • Beleef de zwangerschap bewust
 • Beleef jezelf bewust
 • Beleef de verbinding met je kindje bewust
 • Versterk vertrouwen in jezelf en je intuïtie
 • Ontdek de kracht en betekenis van samen met je partner in de speciale partnerlessen 
 • Ga vol vertrouwen de bevalling in
 • Je hoeft geen ervaren yogi te zijn!

 

Aanmelden

 • Vanaf ongeveer 14 weken zwangerschap kan je op elk moment instromen.
 • De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.
 • De 12 lessen zijn inclusief 3 partnerlessen

Per les

  Tijd  Prijs
Vrouwencirkel      75 minuten  € 18,-    
Privé        75 mintuen  € 45-    

  

Heb je vragen over een sessie of wil je een sessie aanvragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieve vrouw

Ben je in verwachting en wil je de zwangerschap en bevalling zowel lichamelijk, emotioneel als spiritueel bewust en bezield beleven? Elke zwangerschap en bevalling is een unieke en transformerende ervaring. Je draagt niet alleen nieuw leven in je, maar je geeft ook opnieuw geboorte aan jezelf. Er verandert veel in je lichaam, maar natuurlijk ook emotioneel en praktisch. 

 

Wat is zwangerschapsyoga? 

Zwangerschapsyoga is een mooie manier om jezelf en de zwangerschap bewust te beleven en je voor te bereiden op de bevalling. Yoga is leren voelen. De adem is hierin het belangrijkste element. Verbinding met de adem geeft het meeste houvast, tot op het laatste moment van de bevalling. 

Je lichaam en de natuur in jou weet wat het is om zwanger te zijn en om te bevallen. Om bij deze natuurlijke aanwezige wijsheid te komen doen we oefeningen in de lessen die ruimte maken om te verstillen, vertragen en je kracht aan te spreken. En op deze manier jezelf en je kindje bewust te voelen en te beleven. De oefeningen dragen bij in het thuiskomen in jezelf en de natuurlijk aanwezige lichaamswijsheid. In de lessen staat de adem centraal en zijn de oefeningen een ingang tot ontspanning en overgave aan je natuurlijke kracht. 

Partnerlessen

Ontdek en ervaar samen de praktische en emotionele betekenis van je partner in de zwangerschap en tijdens de bevalling.
Als partner heb je een belangrijke rol tijdens de zwangerschap en de bevalling. En het is fijn om te weten wat je kunt doen. Wanneer de partner emotioneel en praktisch betrokken is versterk je de verbinding met elkaar en creëert dit vertrouwen en rust. Dit draagt bij aan een positieve zwangerschap- en bevallingservaring. In de partnerlessen gaan we vooral veel praktisch aan de slag. En leer je als partner handige tips hoe je kunt helpen met bijvoorbeeld massages tijdens de zwangerschap en de bevalling. Naast de oefeningen is er ook uitleg en onderbouwing over de oefeningen en alle ruimte voor jouw persoonlijke vragen.  


Je lichaam is wijs als de aarde en weet wat het is om zwanger te zijn en te bevallen, ervaar deze natuurlijke wijsheid bewust.Kennismaking

Yoga is meditatie en het liefdevol gewaarzijn van moment tot moment. Het is een persoonlijke reis waarin je uitgenodigd wordt thuis te zijn in je Ware Natuur.
Mijn hart gaat uit naar de incarnatie en geboorte van een ziel. En ik heb zwangerschapsyoga zelf als heel verdiepend en bekrachtigend ervaren tijdens beide zwangerschappen en bevallingen. Elke zwangerschap en geboorte is uniek en er bestaat geen juiste manier om zwanger te zijn of te bevallen. Elke ziel en elke zwangerschap is hiermee anders en vraagt ook iets anders. Ik ben moeder van twee prachtige dochters. Ik heb een paar miskramen gehad, een heftige bevalling, maar ook een droombevalling. 

 

In de zwangerschapsyoga les is er een veilige integere bedding waarin alle ruimte is voor jou en je kindje. Hierbij put ik uit 20 jaar yoga-, meditatie, healing ervaring en een aantal opleidingen, zoals de 4- jarige yogadocenten opleiding met zwangerschapsyoga specialisatie. 

Het lichaam is wijs als de aarde en je draagt alles in je wat je nodig hebt! Ik help je graag om het vertrouwen in dit natuurlijke proces te ervaren.