Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Zielenkristal

€ 29,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Netto gewicht 0,03 Kg
Omschrijving

(Amethist) zielenkristal draagt een zeer bijzondere energie die specifiek aansluit bij nieuwetijdskinderen/volwassenen... 

Het is een bijzondere beschermende en helende steen. Beschermt tegen negatieve invloeden en overprikkeling. Beschermt bij astraal reizen en brengt terug naar jouw innerlijke stilte en ruimte. Bekrachtigt jouw energieveld vanuit de oorsprong, zodat je lekker, vitaal en ontspannen in je lichaam zit. Dit kristal herstelt je oorspronkelijke blauwdruk.

Zij herstelt de verbinding van de essentie met het aardelichaam en integreert jouw unieke lichtcodes (authentieke Zelf) in de cel informatie en blueprint. Je voelt je dicht bij jezelf, thuis, veilig en ontspannen. Het zielenkristal lijnt je hele chakrasysteem uit en heelt innerlijke blokkades die het belichamen van je Ware Natuur in de weg staan. Je gevoeligheid wordt je kracht! Opent nieuwe dimensies en maakt helder open en bewust. Brengt een diep vertrouwen in je intuïtie en helpt hiermee op een oerniveau samen te werken. Dit kristal bekrachtigt jouw unieke kernkwaliteiten en geeft vertrouwen om vanuit jouw oorspronkelijkheid en je hart vorm te geven aan je leven, ook op alledaagse aardse vlakken zoals school, werk, relaties. Het maakt bewuster van jouw zielenweg en geeft een gerichte focus om te verwezenlijken wat werkelijk bij je past. Ook geeft het rust en vertrouwen om los te laten wat niet dienstbaar is aan de ontwikkeling van je natuurlijk Zelf. 
 

Vindplaats: Zuid-Afrika

Ieder kristal is uniek, dus het product kan afwijken van de afbeelding. 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com