Geen producten (0)
Geen producten (0)

Bergkristal dubbeleinder - Zuivering en doorstroming

€ 18,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Prachtige heldere bergkristal dubbeleinder(s) beschikbaar. Ze zijn multidimensionaal geopend en geactiveerd. Aangesloten op het kernkristal van Moeder Aarde ondersteunen zij de innerlijke weg van zelfrealisatie en verlichting. Het gebruik van een bergkristal dubbeleinder is een mooi middel om energieblokkades op te lossen en te transformeren. Ze brengen op een krachtige manier beweging en stroming in je chakra's en (energie)lichaam. En werken zuiverend, verhelderd en grondend. Ze herstellen de innerlijke versmelting met Universele Eenheid.

Gebruik: Ga dagelijks even (een minuut of 10) liggen met het kristal op je lichaam. Plaats het kristal waar het voor jouw gevoel nodig is. Observeer de verandering die je zal opmerken in je lichaam. Dit kan je voelen door tintelingen, energiestroom, warmte en/of andere sensaties. 

Leg het kristal na gebruik een nachtje in het water en daarna in het daglicht.  

Veel plezier! :)Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail:  info@nimvayu.com