Geen producten (0)
Geen producten (0)
Tijdelijk uitverkocht
Water agaat
 

Water Agaat - Oermoeder eenheidsbewustzijn

€ 13,50 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,02 Kg
Afmetingen (l,b,h) 4 x 4 x 2 cm
Omschrijving

Water Agaat - Oermoeder eenheidsbewustzijn


Wateragaat is is kwarts met ingesloten water dat soms wel miljoenen jaren oud is. De bezieling van het kristal verdiept het Oermoeder-eenheidsbewustzijn in hart en buikgevoel. Herinnert de Universele Heelheid en verbondenheid in het lichaam en ons Hart. Water agaat brengt het aarde en water element in ons in balans. Rust (aarde) in emoties (water) en stroming (water) in teveel gehechtheid aan het bekende (aarde). Onthecht toegewijd kunnen zijn en felxibel genoeg om mee te bewegen en los te laten wanneer dat nodig is. In de wereld kunnen zijn zonder van de wereld te zijn. Water agaat roept de oeroude kennis van de ziel op en versterkt de natuurlijke intuitieve instincten van het lichaam. Ons lichaam is wijs als de aarde. Water (waar grotendeels ons lichaam uit bestaat) draagt geheugen. Water agaat versterkt de aarding in het hier en NU, vanuit alle levens en Universele Kennis en Bewustzijn. Brengt een dieper begrip van de reden tot incarnatie en overgave aan de karmische lessen in dit leven. Versterkt een dieper gevoel van je plaats in het Kosmisch en Universeel geheel. 

Water agaat versterkt mededogen en compassie voor het lichaam en Moeder Aarde. Brengt bewustzijn dat ons lichaam opgebouwd is uit hetzelfde als Moeder Aarde.  Agaat brengt rust, stabiliteit, vertrouwen en aarding. De bezieling van het kristal opent het oorspronkelijk eenheidsgevoel. 
Brengt balans in het kunnen verbinden als op jezelf kunnen zijn. Harmoniseert het vermogen van het hart te geven en ontvangen. Water agaat versterkt het geheugen, begrip en inzicht vanuit beleving en ervaring. 


Vindplaats:
Brazilië

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com