Geen producten (0)
Geen producten (0)

Oranje Calciet schedel Brazilië - Eeuwige Vreugde

€ 630,00 € 499,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 2,09 Kg
Afmetingen (l,b,h) 13,50 x 9 x 12 cm
Omschrijving

Deze prachtige Oranje Calciet schedel uit Brazilië heeft een bijzonder gedetailleerde carving.
Een liefdevol en intelligent lichtwesen die bijdraagt aan de evolutie van Gaia, de planeet en de Nieuwe Aarde. Geactiveerd met de Gouden en Oranje Kosmische Straal opent het de innerlijke dynamische Levenskracht en Vreugde die van nature bij je hoort en bevrijd het magisch kind. Het kompas waarmee je je uniekzijn zich creatief en speels uitdrukt in de wereld. Een eeuwige Vreugde en Universeel Eenheidsbeuwtsijzn opent zich in je Hart en gevoelslichaam. Het maakt de werkelijke betekenis van je emoties en gevoelens bewust, zodat er beweging, stroming, groei en transformatie mogelijk is. Het Gouden Kind en Zielenkind kunnen Thuiskomen op Aarde en in jou. 
Een speelse, onbevangen, ontwapenende essentie komt in je gevoelsleven tevoorschijn. Brengt Vrede, lichtvoetigheid en bevordert bewustzijn. Samenvallen met jeZelf en meestromen met het Leven zonder je kern te verliezen, bevorderd innerlijke groei en transformatie. Wakkert je zielskwaliteiten aan en geeft dit bestendiging in het allerdaagse. Speels en vreugdevol kunnen scheppen en creëren, vanuit de creatieve en organische stroom van je magisch kind. Een onuitputtelijke Bron van het Eeuwig Zelf.
Helpt je veilig voelen binnen de groep, je wensen en grenzen kennen, je uniekzijn tot uitdrukking brengen vanuit een ontspannen zelf/ik. Brengt saamhorigheid, harmonie, eenheid en verbondenheid vanuit ieders eigen kernkwaliteit en kracht. Maakt het mogelijk om moedig te zijn vanuit een diep vertrouwen. Jouw uniekzijn draagt een specifieke bedoeling en heeft een specifieke betekenis voor de Nieuwe Aarde. Het liefdevolle lichtwesen in de schedel bekrachtigd je in dit potentieel vanuit het Hart en het Innerlijk kind. Geeft Troost, heling en veiligheid aan het innerlijk kind en de emotionele lagen.  Vertrouwen in jezelf en wie je Bent!

Een ontmoeting met een schedelbewustzijn die bij je hoort is een bijzondere gebeurtenis en kan je heel diep raken. Het is vaak een ontroerende ervaring waarbij enorme krachten samenkomen. Jij en het schedelbewustzijn wordt daarmee opgetild naar een hoger stadia van ontwaken. Wanneer je je geraakt/verbonden voelt met de schedel en je wilt dit graag delen, mail me gerust. Ook kijk ik met Liefde in een gratis korte afstemming me wat de samenkomst en de schedel voor jou/jullie kan betekenen. Vaak is dit gewoon leuk om te weten en ter bevestiging fijn om te voelen! :) 

 

Vindplaats:  Brazilië

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail:  info@nimvayu.com

Ook interessant