Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Prehniet - Boom Dryaden, Nimfen, Groene Aarde

€ 499,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 2,31 Kg
Afmetingen (l,b,h) 30,50 x 22 x 5,50 cm
Omschrijving

Groene Prehniet kluster is een heldere zachte genezende steen die ruimte geeft aan het Hartchakra. Het maakt een diepere emotionele heling en ontspanning op zielsniveau en in je lichtlichamen mogelijk. Zodat deze subtiele belevings- en ervaringswereld zich veilig voelt en mee kan doen in het alledaagse. Prehniet brengt vertrouwen en innerlijke Vrede. Er ontstaat ruimte voor de essentie en bedoeling van het Hart en om in Overgave en Vrijheid te Zijn wie je Bent. Voorbij houdingen van voorzichtigheid, ingehoudenheid of onzekerheid. Het geeft vertrouwen om jezelf uit te spreken en uit te drukken vanuit de oprechtheid en integriteit van het Hart. Helpt trouw te blijven aan jezelf en opent onvoorwaardelijke liefde.. 
Deze unieke prehniet kluster kristallisatie wordt bewoond door zachte en heldere kristalwezens en boomdryaden. Ze helpen bij het herstel van je energetisch zenuwstelsel en lichtlichamen. En behoud van je oorspronkelijke lichtkracht. Prehniet brengt veiligheid en vertrouwen om vanuit je Ware Natuur te leven op Aarde. Het ondersteunt de innerlijke geboorte van je Hoger Hart hartsbestemming. En brengt je in contact met een innerlijke oerwijsheid en de kwaliteiten van je ziel en essentie. Zodat je Vreugdevol je talenten en kwaliteiten kan belichamen daar waar jouw hartsbestemming ligt. 
Prehniet maakt vergevingsgezind, kalm, in Vrede met Al dat Is, opent de spontaniteit en speelse onschuld van het Hart, ontspant en helpt om jeZelf te Zijn in  alle natuurlijkheid en vanzelfsprekendheid.

Vindplaats: India

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00