Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Rozenkwarts 12,8 kilo!

€ 370,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 12,80 Kg
Afmetingen (l,b,h) 34 x 20 x 14 cm
Omschrijving

Rozenkwarts helpt het Ontwaken van het Universeel Eenheidshart. Eenhoorn en de Scheppende Stralen. Ontwaken in de vrouwelijke scheppende kracht. Transformeert reactief lichaam; zorg, stemmingen, mening en oordeel veranderd naar de aanwezigheid in het onvoorwaardelijk Hart, de Bron in jou. Aanwezigheid in het centrum van Zijn, bezield door onvoorwaardelijke vrede, aanvaarding, genade en overgave. Dit centrum is vrij van verklevingen met de externe wereld. Van aangeleerde liefde en vriendschap naar Universele Liefde en Vriendelijkheid naar iedere bestaansvorm.

Zelfliefde, eigenwaarde, vriendschap sluiten met jezelf, aanvaarding van het leven. Rust vinden in al dat is. Durven voelen. Dieper aanwezig zijn in het leven en genieten. Openheid in intimiteit, vriendschappen en seksualiteit, zonder needing, slachtofferschap en oordelen. Transformatie van hartenpijn, afwijzing en teleurstelling. Brengt liefde, zachtheid, genezing, draagkracht, troost, geborgenheid en veiligheid. Gevoel welkom te zijn op aarde. Heelt oude pijnen en verdriet uit kindertijd en opent onderdrukte emoties in een bed van troost, en liefde. Heelt traumatische ervaringen (van andere levens) die nog als een shock in de cellen aanwezig kunnen zijn. Dichter bij jezelf blijven (geen bevestiging en houvast zoeken in de ander en de externe wereld), volledige gevuldheid ervaren in JeZelf. Heelt denken in tekorten en slachtofferschap. Ervaren van overvloed en diepgaande herinnering deel te zijn van het Grote Geheel. 

Rozenkwarts is ook beschikbaar als knuffelsteen, hanger en als Moeder Aarde natuurhealing. 

Vindplaats: Madagaskar

 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00