Geen producten (0)
Geen producten (0)

Blauwe Aragoniet punt 4 - Dolfijnen Matrix, Engelenlichaam

€ 72,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,40 Kg
Afmetingen (l,b,h) 4 x 4 x 13 cm
Omschrijving

Blauwe Aragoniet punt is een heldere, liefdevolle en zachte steen. Bezield met de Dolfijnen Matrix en Lemurië ontspant en aardt blauwe aragoniet ons gevoelslichaam en engelenlichaam. Spreken vanuit het hart en woorden vinden voor onze subtiele gevoels- en belevingswereld. Verbonden met het Universeel geheel, geaard in je eigen kern. Blauwe Aragoniet punt activeert het zielspotentieel in het persoonlijk zelf. Stroom van creativiteit, lichtvoetigheid en levensvreugde. Vertrouwen in de natuurlijke stroom van je authentieke zelf. Het tot uitdrukking brengen van je Ware Natuur, door vanuit gemak en eenvoud jeZelf te Zijn. Ondersteunt het incarnatieproces en de inwijdingen die we doorlopen in het leven. Begeleiding bij persoonlijke en kosmische transities. Healing basisvertrouwen, hart- en keelchakra. 
De puntvorm heeft van nature een ondersteunende werking voor het bewustzijnsgroei van de zielgerichte werking, bundeling van aandacht, focus, doelgericht, bewustzijnsgroei. Opent kruin en ontspant kruinchakra en fontanel.  

Vindplaats: Pakistan

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00