Geen producten (0)
Geen producten (0)
Verkocht
Mangano calciet bol
 

Mangano Calciet bol - OerMoeder, Divine Mother

€ 135,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,63 Kg
Afmetingen (l,b,h) 7,50 x 7,50 x 7,50 cm
Omschrijving

Mangano Calciet bol


Mangano Calciet is bezield met de scheppende roze kosmische straal, die de oorspronkelijkheid en onvoorwaardelijkheid van het Hart opent.  De zachtroze essentie van Mangano Calciet weerspiegelt Universele Liefde /Eenheid. Mangano Calciet activeert de diepste herinnering van HEEL Zijn en je oorspronkelijk Zelf. Het draagt je naar Huis, naar het Zijn wie je in Wezen Bent. Mangano Calciet is bezield met de scheppende roze kosmische straal en opent de oorspronkelijke vrouwelijke energie van ontluikende onschuld, nieuwsgierigheid,  en onvoorwaardelijke Liefde. Als gids vanuit de Bron in jezelf navigeert deze levenslustige energie vrij door het speelveld van het leven. Mangano Calciet heelt de oerverbinding met het Leven. Brengt je in contact met je lichaam, gevoel en intuïtieve wijsheid. Helpt je subtielere gevoels- en ervaringswereld een plekje te geven. Geeft vertrouwen om ontvankelijk te zijn voor het Leven vanuit een geaarde verbinding met jeZelf. Mangano Calciet brengt inzicht in de reden van incarnatie en geeft vertrouwen om je authentieke stem van het Hart te volgen. 

Helpt bij het afleggen van aanpassingen en verhardingen in de persoonlijkheid vanuit angst, onveiligheid en wantrouwen. Voorbij muurtjes van bescherming, onbewuste houdingen en karakterstructuren naar je Ware Natuur. Bevrijdt het Hart en Innerlijk Kind. Helend bij spanning, stress, shock, nachtmerries, heimwee en trauma. Herstelt de Essentie-Ziel-Aarde verbinding. Begeleid transformaties, geboorte en dood.

Mangano Calciet bol brengt een diepgaand gevoel van veiligheid en troost. Het kristal creëert een Liefdevolle gewijde en genezende ruimte. Heel geschikt voor baby’s en kinderen. Ondersteunt communicatie en creativiteit. Vertrouwen en overgave aan de natuur in jezelf. Zijn wie je in Wezen Bent.


Ook beschikbaar als knuffelsteen.

Vindplaats: Brazilië

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00