Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Boom Agaat bol 4 - Boom Dryaden, Kristallijnen Moeder Aarde

€ 45,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,25 Kg
Afmetingen (l,b,h) 6 x 6 x 6 cm
Omschrijving

Boom Agaat bol

Boom Agaat bol is bezield met het bewustzijn van de aardespirits en natuurwezens. Specifiek de Boom Dryaden en meer heldere aarde engelen. Zij die waken over de kristallijnen levensenergie van Moeder Aarde, de natuur, planten, bloemen en bomen. 
In ons activeert Boom agaat een diepgaand oervertrouwen in wie we werkelijk zijn. Helpt trouw te blijven aan de wijsheid van je Ware Natuur, je Hart en Intuïtie. Boom Agaat leert je alle kunstmatigheden los te laten en de wilde ongerepte oernatuur in jezelf te omarmen. Het helpt je de vervulling in de eenvoud te vinden en diepe innerlijke vrede. Boom Agaat brengt een rotsvast vertrouwen in jezelf en de bedoeling van je ziel op aarde. Het helpt je bruggen te maken, oplossingen te vinden en mogelijkhden te zien vanuit een ontspannen vertrouwen. Maakt lichtvoetig, vreugdevol en geaard. Versterkt de verbinging met de natuurwezens en natuurrijken en helpt je weg te vinden in onbekende situaties doordat Boom Agaat 'de ziener' in jezelf aanspreekt, 'het wetende'. 

Vindplaats: VS, Tsjechië, Finland, IJsland, Marokko, Brazilië

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00