Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Amethist - Merlijn, Magiër

€ 220,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 1,51 Kg
Afmetingen (l,b,h) 10 x 11 x 14 cm
Omschrijving

Amethist


Deze mooie A kwaliteit amethist uit Uruguay integreert de hogere lichtlichamen en de Zielsvonk. Het verbindt met de overkoepelende Kennis van de voorouders- en het zielengroep bewustzijn, de lichtmeesters, Engelen en Hogere dimensies. De intuïtieve Universele Kennis van de ziel opent zich in het alledaagse. Activeert de herinnering van de zielsmissie en Kosmisch Taak. Vanuit een Wij-hart, eenheidsgevoel leer je je zielskwaliteiten onzelfzuchtig inzetten voor de wereldziel. Tegelijkertijd brengt Amethist diepgaande aarding en stabiliteit, Thuis Zijn in de kern van je Wezen. Brengt rust en bescherming. De donkerpaarse kleur is verbonden met de Violette Straal. Dit activeert het Merlijn bewustzijn en de natuurlijke Innerlijke Magiër. Magische Kennis van de Aarde wordt herinnert en gedownload. Helende Kennis van bijvoorbeeld planten, kristallen en de natuurwezens stromen via het Hart door je heen.

Amethist brengt diepgaande zuivering van de aura. Opent spiritueel bewustzijn, derde oog en kruinchakra. Opent intuïtie en inspiratie. Uitlijning van de chakra’s, schoonmaak oud familiekarma. Verheldert het denken, vergroot bewustzijn en verscherpt de inzichten. Emotionele en geestelijke rust en stabiliteit. Doorbreken van oude patronen en helend  in moeilijke perioden.  Mooi meditatiekristal. Verbindt zielenlichamen, emotioneel lichaam en lichtlichamen aan het aards Zelf. Verstoring en trauma in het incarnatieproces kan daardoor geheeld worden, waardoor er een diep aards vertrouwen en aanvaarding kan ontstaan. 
Versterkt het immuunsysteem, reinigt het bloed. Bij hoofdpijn, stress, slapeloosheid, onrust, wantrouwen en onveiligheid. Spierspanningen, nekpijn en schouderpijn.

Vindplaats: Uruguay

Ook verkrijgbaar als hanger.
Gerelateerd product: Koord

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0598 795317 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00