Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Pyriet uit Peru - Zonnekracht

€ 21,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,30 Kg
Afmetingen (l,b,h) 9 x 5 x 5 cm
Omschrijving

Pyriet uit Peru - Zonnekracht

Pyriet is een metaalachtig kristal. De trilling en het bewustzijn hiervan brengt aarding, stabiliteit en gronding voor het lichaam. Emotioneel en geestelijk kalmeert pyriet de krachtige golfbwegingen van gevoelens en het denken. Pyriet geeft vertrouwen om door middel van ervaring tot inzicht te komen, om te mogen ontdekken, leren en groeien. Schept inzicht in jezelf en situaties. 
Pyriet staat in verbinding met de zon en versterkt het innerlijk vuur- en aarde element waardoor we doortastend en liefdevol kunnen handelen. Maakt blij, optimistisch, moedig en gegrond. Helpt je nek uit te steken, gaan staan voor je bestemming en authenticiteit, vanuit een natuurlijke en heldere Zijnsstaat. Bezield met de Gouden Scheppende straal, komt de Broneenheid en de mens in ons samen. Het ego-zelf wordt vanzelf meer instrument van Bronliefde. Vanuit innerlijke rust, eenvoud en stabiliteit in overgave leven volgens de kosmische wetten van de Grote Tijd. In alle eenvoud Ben je Heel en één met Universele eenheid binnenin. Dit licht is eeuwig, alle zijnlagen gaan zich voegen naar dit licht.

Healing/transformatie cellulair geheugen en conditioneringen geworteld in angst, schaamte, onzekerheid. Maakt plaats voor helder spreken, verantwoordelijkheid en leiding nemen vanuit de vrijheid van het Universele Zelf. Bevrijdt de scheppende creatiestroom van Universele Liefde.  Pyriet helpt bij het ontvangen, herkennen en aanvaarden van je levensbestemming en Kosmische Taak. Helpt dingen praktisch maken in doelstellingen en aardse stappen vanuit gemak en lichtvoetigheid. Een scheppende zijnsstaat. 

Vindplaats: Peru

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00