Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Amethist Zielenkristal - Zielsvonk

€ 200,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,57 Kg
Afmetingen (l,b,h) 15 x 9 x 7 cm
Omschrijving

Amethist Zielenkristal - Zielsvonk

Amethist Zielenkristal draagt een zeer specifieke energie die dragend is voor de Wereldziel/eenheidsbewustzijn. 

Het is een bijzondere beschermende en helende steen bezield met de Violette Vlam. In verbinding met de amethist zielenkristal worden we herinnert aan de Oermoeder waar we vandaan komen en weer in terugkeren, en de diepste bedoeling van onze geboorte en ZielsVonk.
Amethist Zielenkristal helpt Karmische relaties en lessen te overstijgen door de aanraking vanuit Universele eenheid als herinnering aan je Ware Natuur. Hogere lichtlichamen dalen verder in en gaan zich inzetten voor doelen van het Hart, Vrede, Eenheid, Cocreatie en een verlichte wereldziel. Het wetende openbaart zich als een voelende wijsheid in het lichaam. Het lichaam wordt gevoeliger vanuit het Bronweten in jezelf en kan niks meer ontkennen noch onderdrukken wat niet in overeenstemming is met het Hart. 

Beschermt tegen negatieve invloeden en overprikkeling. Beschermt bij astraal reizen en brengt terug naar jouw innerlijke stilte en ruimte. Bekrachtigt jouw energieveld vanuit de oorsprong, zodat je lekker, vitaal en ontspannen in je lichaam zit. Dit kristal herstelt je oorspronkelijke blauwdruk.

Amethist zielenkristal herinnert Essentie in het aardelichaam als Ware Natuur en activeert het Authentieke Zelf. Je voelt je dicht bij jezelf, thuis, veilig en ontspannen om je eigen weg te zijn als instrument van Licht, Liefde en Bewustzijn. Het zielenkristal lijnt je hele chakrasysteem uit en heelt innerlijke blokkades die het belichamen van je Ware Natuur in de weg staan. Je gevoeligheid is je kracht! Opent nieuwe dimensies en maakt helder open en bewust. Brengt een diep vertrouwen in je intuïtie en helpt hiermee op een oerniveau samen te werken. Dit kristal bekrachtigt jouw unieke kernkwaliteiten en geeft vertrouwen om vanuit jouw oorspronkelijkheid en je hart vorm te geven aan je leven, ook op alledaagse aardse vlakken zoals school, werk, relaties. Het maakt bewuster van jouw zielenweg en geeft een gerichte focus om te verwezenlijken wat werkelijk bij je past. Ook geeft het rust en vertrouwen om los te laten wat niet dienstbaar is aan de ontwikkeling van van Ware Zelf. 


Vindplaats:
Zuid Afrika

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00