Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Apofyliet in Stilbiet op Chalcedoon - Dolfijnen Matrix

€ 425,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 4,20 Kg
Afmetingen (l,b,h) 27 x 21 x 8 cm
Omschrijving

Apofyliet in Stilbiet op Chalcedoon - Dolfijnen Matrix

Dit is een uniek kristal van Apofyliet in Stilbiet op Chalcedoon uit India.
Het kristalwezen is bezield met de dolfijnenmatrix, de tonen van de witte aarde en walvis essentie, Lemurische engelen, de blauwe en witte kosmische stralen. 
Het blauwe Chalcedoon herstelt en opent de oorspronkelijke intuïtie en sensitiviteit/wijsheid van de ziel. Chalcedoon opent de natuurlijke stroom van zelfexpressie en creativiteit. Het helpt je woorden te vinden voor je innerlijke wereld, gevoel en intuïtie. Verdiept het inzicht in de oorsprong van emoties en gedragingen, waardoor acceptatie en heling mogelijk wordt en de ware bedoeling van dingen zich kan onthullen. Chalcedoon helpt je om met behoud en inzet van je intuïtieve kennis en wijsheid in de wereld te staan. Bevordert onderlinge harmonie en verbondenheid. Geaard in je eigen kern met een open hart kunnen verbinden met anderen. Ondersteunt communicatie en begrip. Verbinden met het wezenlijke voorbij het ogenschijnlijke en zichtbare aan de buitenkant.  
Het kristalwezen ondersteunt de geboorte van de zielsvonk en voltooiing van de incarnatie. 
De dolfijnen essentie van het kristal opent de trilling van het eeuwig zelf en de eeuwige vreugde. Het opent het telepathisch aanvoelend vermogen. 
De lemurische engelen openen de kristallijnen onschuld van onze ware natuur. De walvisessentie opent de kruin/eenheidsbewustzijn en herinnering van de reden tot incarnatie. Er ontstaat een diepgaande onthechte overgave aan een evolutionair en kosmische samenloop van dingen en een besef van je plaats in een Universeel geheel.

 

Vindplaats: India

 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00