Geen producten (0)
Geen producten (0)

Roze Apofyliet in Stilbiet - Vreugde

€ 197,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,89 Kg
Afmetingen (l,b,h) 15 x 12 x 8 cm
Omschrijving

Roze Apofyliet in Stilbiet - Vreugde

Roze Apofyliet in Stilbiet, bestaande uit prachtige kristallisaties bezield met het elfenbewustzijn. Versterkt de natuurlijke kwaliteiten van het Innerlijk Kind. Opent het buikgevoel en het aanvoelend vermogen van het innerlijk kind. Onbevangen, puur en open, maar wijs vanuit de ziel. 
Schept ten diepste vertrouwen in het intuitief aanvoelend vermogen van het Hart als natuurlijke wijsheid die je in je draagt. 
Van denken naar voelen, van je hoofd naar je Hart en Buikgevoel. Roze Apofyliet herinnert je aan je Ware Natuur, schept ruimte, vreugde en lichtvoetigheid. Helpt dingen in een ruimer/Universeel perspectief te zien, waardoor overtuigingen en handelingen zich verplaatsen van het ego-zelf naar Wij-verbondenheid. Zien vanuit het Hart. Maakt Liefdevol doortastend, gegrond in de waarheid van het Hart. 
Dansen met het Licht van Eenheid, Creeren als instrument van Liefde. Roze Apofyliet schept vertrouwen in de Universele Liefde die je in je draagt, vetrouwen in je natuurlijke wijsheid en instincten en vertrouwen in de stroom van het Leven. Schept ruimte voor vergeving, vrede, mededogen en compassie. Rust vinden in Al dat Is vanuit een Rijpheid in jezelf die niet meer worteld in het ego-zelf. Maar aangeraakt door liefde, éénheid als Thuis ervaart. 
Je identificatie rust niet meer in onderscheid tussen licht en donker, goed of fout, maar herkent Al als dans van eenheid in ogenschijnlijke dualiteit. 

Vindplaats: India

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00