Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Rhodoniet bol - Hemel en Aarde

€ 50,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,46 Kg
Afmetingen (l,b,h) 6,50 x 6,50 x 6,50 cm
Omschrijving

Rhodoniet bol - Hemel en Aarde

 

Rhodoniet bol geeft kracht, rust en stabiliteit. Versterkt de levenskracht en vitaliteit in het fysieke lichaam. En vergroot het aanvoelend vermogen, de natuurlijke instinctieve wijsheid van het lichaam. Als kind van het Universum draag je Universele Kennis en bewustzijn. Zoals een druppel uitdrukking is van de oceaan en het 'Al' van de oceaan in zich draagt. Zo draagt het lichaam Universele Kennis en Wijsheid. Van nature draagt het de juiste instincten en aanvoelend vermogen over wat goed voor je is of juist niet. Deze natuurlijke verbinding met de intuitieve wijsheid helpt je de juiste doelen te stellen en de dromen van het Hart praktisch te maken. Het helpt je met structuur, focus en begrenzing, zodat je de juiste energieen kan toelaten in je leven. Rhodoniet zet je in je kracht. 
Brengt balans in de emoties. En schept inzicht in de werkelijke bedoeling ervan. Emoties zijn dragers van licht en komen met een boodschap. De emotie is niet wie je Bent, maar het laat je wel voelen wat werkelijk gehoord, gezien, geleefd of begrenst wil worden. Het zijn belangrijke signalen van de ziel. Rhodoniet helpt je de ware boodschap van je emoties te doorzien en verstaan. Zodat je ten diepste gehoor kan geven aan de waarheid van je Hart en Ziel. Rhodoniet brengt evenwicht in voelen en doen, zon en maan, mannelijk en vrouwelijk, Yin en Yang, Hemel en Aarde. Rhodoniet schept een gecentreerde innerlijke rust en aarding, waardoor je ook in onstuimige tijden goed bij jezelf kan blijven en niet onbedoeld meetrilt met de energieen om je heen. Maar thuis en geaard in de Stile binnenin. 

 

Vindplaats: Madagaskar

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00