Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Limonietkwarts vlam - Innerlijk Kind, Gouden Kind

€ 39,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,45 Kg
Afmetingen (l,b,h) 6 x 5 x 11 cm
Omschrijving

Limonietkwarts vlam - Innerlijk Kind, Gouden Kind

Limonietkwarts vlam spiegelt de Vreugde van ons Wezen en oorspronkelijk Zelf. Bezield met het elfenrijk en de Gouden Scheppende straal verwarmt ze ons als een liefdevolle innerlijke zon.  Limoniet herstelt de innerlijke verbinding met het Universum en helpt bij het aarden in de wereld. Verdiept de onthechte verbinding met het Leven. Helpt bij het herkennen en aanvaarden van de bedoeling van je ziel en de weg die je op aarde bewandeld. Herstelt levensvertrouwen. Geeft innerlijke kracht en doorzettingsvermogen. Samenvallen met de scheppende en creatieve stroom van het Magisch Kind. Heling voor het innerlijk kind. Brengt humor en relativeringsvermogen. 
Schept balans in de kracht van de innerlijke zon en de maan. Evenwicht in doen en Zijn, de mannelijke en vrouwelijke energie. Daadkracht, knopen doorhakken, zaken afronden en reflectie, contemplatie, ontvankelijkheid, voelen, beleven en intuïtie.  
Limoniet maakt flexibel, veerkrachtig, lichtvoetig en doortastend. Ondersteunt de lever en spijsvertering. 

De vlamvorm draagt bij aan groei, beweging, transformatie, flexibiliteit en vertrouwen tijdens veraderingen en overstijgen van persoonlijk zelf/oprichting naar het licht van het hart en de ziel. 

Vindplaats: Brazilie, India

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00