Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Aragoniet Roos - Aarding, OerMoeder

€ 175,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 1,62 Kg
Afmetingen (l,b,h) 14 x 13 x 10 cm
Omschrijving

Aragoniet Roos - Aarding, OerMoeder

 

Deze aragoniet Roos bestaat uit verfijnde kristallisaties in heldere- en aardekleuren. Het kristalwezen nodigt je uit de Stilte en Expansie van bewustzijn te betreden in jezelf. Het draagt je voorbij de sluiers van bewustzijn en integreert de Lichtwereld en Kosmische energie in het lichaam. 
Het  kristalbewustzijn harmoniseert de aardse energieen en brent diepgaand vertrouwen in het leven. Geeft gronding, rust, stabliteit, aarding en ontspanning voor het lichaam. En brengt diepere inzichten in de kern van de emoties. Het laat vastgezette energie weer stromen en helpt onzelfzuchtig en oordeelloos jezelf en situaties te zien voor wat het Is. Aragoniet brengt licht en donker samen. Hierdoor verwijnt het waarde-oordeel van 'goed en fout' en je identificatie hiermee. En rust je in de onvoorwaardelijke, oordeelloze staat van het Hart. Er straalt een Universele Vrede door je heen. Gedrag, denken en handelingen geworteld in onzekerheid, schaamte, angst en zelfoordeel maken plaats voor onvoorwaardelijke liefde, mededogen, compassie en innerlijke Vrede. Je ongeremde Magisch Kind komt in alle onschuld, heldervoelendheid en spontaniteit zichtbaar en voelbaar naar voren als schepper van je eigen realiteit. Je voelt je gedragen in het licht van de Oermoeder. En beseft dat je alles in je draagt wat je nodig hebt. Aragoniet schept geduld in het proces en helpt in overgave en toewijding verbonden te blijven waardoor iets wezenlijks tot voltooing gebracht kan worden. Of los te laten wanneer dat nodig is en weer opnieuw te beginnen, zonder de teleurstelling van het oude mee te dragen. Een scheppende Zijnsstaat, doen vanuit Zijn. Het kristal bestaat uit talloze 'aragonietroosjes' die de hele ruimte verhelderen en het licht integreert in de aarde en het fysieke lichaam. 
Het versterkt de verbinding met Gaia, Moeder Aarde, de natuurgeesten en de OerMoeder. En is een prachtig meditatiekristal. Het helpt het nieuwe geboren te worden en het oude af te ronden. Aragoniet schept geduld en acceptatie, stabiliteit, kracht en doorzettingsvermogen. 

Vindplaats: Marokko

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

 

Ook interessant

€ 68,00