Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Natuurcitrien - Volledig Zielspotentieel belichamen

€ 175,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,36 Kg
Afmetingen (l,b,h) 12 x 6 x 6 cm
Omschrijving

Natuurcitrien Kristalkluster - Volledig Zielspotentieel belichamen

 

Natuurcitrien Kristalkluster bestaat uit meerdere prachtige kristallisaties en is bezield met de stralende zonnekracht en levensenergie. Citrien verwarmt, opent en zuivert ruimtes met een vreugdevol licht. Het kristalwezen integreert hoogste licht- en creatiekracht in de buik. Helpt bij groei, ontplooing, transformatie en overgave aan je Volledig Zielspotentieel en Kosmische Taak. Vertrouwen in het Licht en de Liefde die je in je draagt, je natuurlijke zielskwaliteiten en instincten en vertrouwen in de natuurlijke stroom van het Leven. 

Citrien helpt bij het neerzetten van de juiste doelen, geeft kracht, moed, blijheid, optimisme en zelfvertrouwen. Creëert overvloed, succes en geluk vanuit eenheid en saamhorigheid. Helpt JeZelf te manifesteren, ook binnen een groep. Eigen kracht en uniekheid ankeren/aarden en neerzetten. Helpt vorm te geven aan je essentiekwaliteiten. Vol vetrouwen en zonder schaamte of onzekerheid zichtbaar zijn in je eigen lichtkracht, vrije zelfexpressie. De citrien integreert de kosmische mannelijke energie. En maakt assertief en doelgericht vanuit een blije, lichtvoetige en optimistische staat. Transformeert zwaarmoedigheid, maakt onzelfzuchtig en richt je aandacht en energie op een hoger doel. Maakt het persoonlijk zelf voertuig voor het Hart en de Ziel. Helpt op te staan als lichtwerker in je Volledig zielspotentieel. 
Ondersteunt de spijsvertering, maag, milt, alvleesklier, nieren, blaas en infecties.

Ook beschikbaar als hanger-, en knuffelsteen. 

Vindplaats: Congo

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00