Geen producten (0)
Geen producten (0)

Kristalvormen set - Heilige Geometrie

€ 75,00 € 65,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,16 Kg
Afmetingen (l,b,h) 18 x 3 x 4 cm
Omschrijving

Kristalvormen set - Heilige Geometrie


De Kristalvormen set - Heilige Geometrie is een set van de 5 geometrische vormen bergkristal; tetraëder, kubus, octaëder, icosaëder en dodecaëder.
 

Heilige Geometrische vorm Tetraëder (element Vuur)
Tetraëder Bergkristal opent de doorgroei naar het hartchakra. En de volgende ontwikkelingsstadia van bewustzijn. Wanneer we geboren worden wijst de driehoek van de zonnevlecht naar beneden en is onze levensfocus meer dierlijk, lichaamsbewust, emoties en behoeftes, waar voel ik me toe aangetrokken en waar wil ik me mee verbinden, wat wil ik wel en wat niet. Allen nog vooral instinctief, materieel en persoonlijk georiënteerd. Het is onze levensopdracht de driehoek te keren. De energie van tetraeder opent het volledige potentieel van de ziel in de zonnevlecht naar de Al- eenheid van het hartchakra. Voorbij eigenbelang naar Wij-verbondenheid. Overgave aan transformatie, in staat los te laten. Maakt vreugdevol en lichtvoetig.

Heilige Geometrische vorm Kubus (Element Aarde)
Kubus Bergkristal is verbonden met het basischakra en brengt heling en stabiliteit in de eerste verbinding met de aarde. Versterkt het aardekoord, voltooiing geboorte, je thuis voelen op aarde en geaard zijn in je lichaam. Bewust van je behoeftes wensen en grenzen en in staat hier zorg voor te dragen en te communiceren. In staat je grenzen je accepteren en rust te vinden. Brengt harmonie en stabiliteit. Thuis en geaard in de lichamelijke natuurlijk aanwezige wijsheid binnenin. 

De Heilige Geometrische vorm Octaëder (Element lucht)
Octaëder herstelt het energetisch lichtvoertuig van je essentie die je als voelend kennis lichaam om je heen draagt. Thuis en geaard in de universele wijsheid en het wetende binnenin jezelf. Brengt beide hersenhelften in evenwicht, zowel de mannelijke als vrouwelijke kwaliteiten. Het hart en je gevoel (vrouwelijke kwaliteit) en je praktische daadkracht/ scheppingskracht (mannelijke kwaliteit) gaan samenwerken. Ook de Hemel en Aarde verbinding versmelt. Het persoonlijk zelf valt samen met je kosmisch bewustzijn en hogere intuïtie. Je aardse energie wordt meer dienstbaar aan je Kosmische Taak en het Kosmisch Zelf verrijkt en verruimt je alledaagse zelf. 

De Heilige Geometrische vorm Icosaëder (Element water)
Icosaëder opent de Al-Eenheid liefde en paradijselijke essentie. Opent de natuurlijke taal van onvoorwaardelijke Liefde en heelheid. Verbonden voelen en één zijn met alle levens. Multidimensionaal bewust, verankert in het NU. Maakt open en verbonden met de natuurrijken en natuurspirits, sekinah liefde belichamen. Schept onvoorwaardelijk inzicht en onderscheidingsvermogen en helpt in waarheid te zijn met wat er is. Activeert de oorspronkelijke vitaliteit en prana stroom die als een allesdragende adem lichtheid, vitaliteit en vreugde uitstraalt. Maakt ontvankelijk, kosmisch- ziels en zelfbewust met belichaamde overgave en nederigheid. 

De Heilige Geometrische vorm Dodecaëder (geen element - Bronliefde)
De Dodecaëder ontvouwt de duizendbladige lotus, het kruinchakra/fontanel. Oplossen in het absolute. In de nonduale essentie van je ware Natuur. Tip: gebruik van Kristalvormen set - Heilige Geometrie 

  • Mediteer met de afzonderlijke of met de set in z'n geheel vormen
  • Draag ze (afzonderlijk) bij je
  • Plaats ze op je lichaam als een kristallegging, bouw dit langzaam op door eerst elke vorm afzonderlijk op de chakra's te ervaren. Hierbij hou je rekening met de driehoek die je altijd met de punt naar de bovenste chakra's laat wijzen. 

Reinig de Kristalvormen set - Heilige Geometrie regelmatig door de kristallen een of twee dagen in het licht in water te laten staan, te ontladen in de nacht in de aarde, door het vuur te halen en eventueel salie voor het luchtelement om doorheen te halen. Voel de kristalessentie tot in de moleculaire structuur zich weer herstellen tot in de essentie van het kristalbewustzijn. Wanneer je bekend bent met het werken met de scheppende kosmische stralen, kan je de violette straal toepassen bij het reinigen.