Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Super seven - Zielsvonk

€ 3,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,20 Kg
Afmetingen (l,b,h) 5 x 5 x 5 cm
Omschrijving

Super seven


Super seven (ruw) is een mix van Amethist, Rookkwarts, Bergkristal, Goethiet, Lepidochrosiet, Rutielkwarts en Cacoxeniet. 
Het kristal begeleidt bewustzijnstransities tijdens de incarnatie, geboorte en dood. En maakt de overgangen in verschillende dimensies bewuster en soepeler. Het helpt vertrouwen te vinden in groei en verandering. Het is een prachtig meditatiekristal en kristal voor inzicht, bewustzijn, inspiratie en focus. Super seven draagt bij aan het vormen van levensvisie en contemplatie (gericht op de Bron-eenheid). Versterkt expansie van bewustzijn en het vermogen  de weg terug te vinden naar de Bron-eenheid in jezelf. Het is Eenheid dat zich uitdrukt als ogenschijnlijke dualiteit. Deze Bron drukt zich uit áls ons en door ons heen. Super seven schept inzicht in de goddelijke essentie, het oorspronkelijk licht van bewustzijn. Super seven versterkt het intuitief onderscheidingsvermogen, en helpt hierdoor false opgebouwde identiteiten en overtuigingen te doorbreken, vanuit een direct inzicht in eenheid als Bron. 
Het kristal helpt ontrafelen en schept inzicht in moeilijke of verwarrende situaties. Bij twijfel of besluitloosheid versterkt het de zielsintuietie die weet wat te doen. Opent helder inzicht, heldervoelendheid en helderwetendheid. 

Vindplaats: Brazilië

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com