Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Amethist bol - Kennislichaam, Derde Oog, Geboorte Ster-afkomst

€ 300,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 1,48 Kg
Afmetingen (l,b,h) 10,50 x 10,50 x 10,50 cm
Omschrijving

Amethist bol is een zeer spirituele steen. Opent derde oog en kruinchakra. Brengt inzicht en verhoogt bewustzijn. Amethist integreert alle zielendelen, je Goddelijke Vonk en Sterafkomst.  En is verbonden met de violette straal. Brengt transformatie, zuivert de aura en reinigt je energielichaam. Opent intuïtie en inspiratie. Uitlijning van de chakra’s, schoonmaak oud familiekarma. Verheldert het denken, vergroot bewustzijn en verscherpt de inzichten. Amethist brengt emotionele en geestelijke rust en stabiliteit. Helpt bij het doorbreken van oude patronen en is helend in moeilijke perioden. Mooi meditatiekristal. Verstoring en trauma in het incarnatieproces kan daardoor geheeld worden, waardoor er een diep aards vertrouwen en aanvaarding kan ontstaan. 
Deze unieke Amethist bol is een prachtig meesterkristal die bijdraagt aan de unieke weg van je ziel en geeft tot op celniveau vertrouwen te Zijn wie je in Wezen Bent.
De bolvorm heeft een omhullende, vrouwelijke en beschermende werking. 

Versterkt het immuunsysteem, reinigt het bloed. Bij hoofdpijn, stress, slapeloosheid, onrust, wantrouwen en onveiligheid. Spierspanningen, nekpijn en schouderpijn.

Ook beschikbaar als hanger. 

Vindplaats: Brazilië

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00