Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Amethist roos 2

€ 420,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,53 Kg
Afmetingen (l,b,h) 15 x 8 x 6 cm
Omschrijving

Amethist roos is een krachtig en ontwaakt kristal. Ze opent het derde oog en kruin chakra. Brengt inzicht, groei en bewustzijn en helpt de ziel naar de volgende stadia van ontwaken. Verbindt ons met onze Goddelijke oorsprong, Kennis en Wijsheid. Brengt innerlijke groei en transformatie. Brengt overvloed en bloei van de ziel. En geeft inzicht in ons zielendoel en de kracht om deze Hartsbestemming te realiseren. Amethist roos geeft vertrouwen om het Unieke zelf vorm te geven in de wereld en zich in alle zijnslagen kan uitdrukken en manifesteren. Tranfsormeert afgescheidenheid, zoals hechting, oordeel en onzekerheid.
Amethist rozen zijn zeer helend en genezend bij grote veranderingen en transformaties, vooral qua emotionele, geestelijk en spirituele groei. En geeft vertrouwen in de weg die je gaat, helpt op je pad te blijven en samen te vallen met de Kern en de Bron in jou. Amethist rozen openen en harmoniseren de nadi's (energiekanalen). Mannelijk, vrouwelijk en kosmisch en aards in evenwicht.  

Amethist brengt diepgaande zuivering van de aura, opent spiritueel bewustzijn, derde oog en kruinchakra. Opent intuïtie en inspiratie. Uitlijning van de chakra’s, schoonmaak oud familiekarma. Verheldert het denken, vergroot bewustzijn en verscherpt de inzichten. Emotionele en geestelijke rust en stabiliteit. Doorbreken van oude patronen en helend  in moeilijke perioden. Mooi meditatiekristal. Verbindt zielenlichamen, emotioneel lichaam en lichtlichamen aan het aards Zelf. Verstoring en trauma in het incarnatieproces kan daardoor geheeld worden, waardoor er een diep aards vertrouwen en aanvaarding kan ontstaan.

Versterkt het immuunsysteem, reinigt het bloed. Bij hoofdpijn, stress, slapeloosheid, onrust, wantrouwen en onveiligheid. Spierspanningen, nekpijn en schouderpijn.

Vindplaats: Brazilië

Amethist is ook beschikbaar als hanger. 

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00