Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Chalcedoon - Dolfijnen Matrix

€ 30,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,19 Kg
Afmetingen (l,b,h) 12 x 8 x 4 cm
Omschrijving

Chalcedoon - Dolfijnen Matrix

Chalcedoon is een zeer zachte liefdevolle genezende steen. Raakt je aan in je subtielere gevoels- en belevingswereld en zielskwaliteiten die hier ingebed liggen. Geeft liefde en draagkracht voor het innerlijk kind en authenticiteit van de ziel. Helpt bij jezelf te blijven, trouw te zijn aan je hart en intuïtie. Geeft een stevige innerlijke draagkracht en felxibiliteit/veerkracht bij veranderingen en of tegenslagen. Bevordert creativiteit, openheid en heldere communicatie. Geeft ruimte aan de kwaliteiten van het hart. Chalcedoon bevordert innerlijke vrede en harmonie. Geeft vertrouwen op de stroom van het leven. Chalcedoon schept aanvaarding van je eigen levenspad. En helpt bij het accepteren van jezelf zoals je bent. Laat emoties en gevoelens vrij stromen. Chalcedoon maakt je bewust van je persoonlijke talenten en kwaliteiten. En is een prachtig kristal die ondersteuning biedt voor de authenticiteit en eigenheid van ziel. 
Helpt bij het overstijgen van stemmingen, emoties en zwaarte, maakt optimistisch, blij en open. Chalcedoon draagt de zachtheid van de Aarde Engelen en liefdevolle onschuld van de Dolfijnen Matrix. Het kristal schept ten diepste vertrouwen en overgave in de (eigen)wijsheid van je ziel. En draagt hiermee bij aan het ontwaken van een Nieuwe Wereldziel, gebasseerd op een liefdevolle wij-verbondenheid en eenheid met Moeder Aarde, de natuurrijken en elkaar. Ondersteunend voor de longen, ademhaling, lymfesysteem. 

Ook beschikbaar als hanger. 

Vindplaats: Verenigde Staten, Australie, Tsjechie. Slowakije, IJsland, Mexico, Nieuw-Zeeland, Turkije, Rusland, Brazilie, Marokko.

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg.
Bel: 0591-547139 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00