Geen producten (0)
 

Dolfijnen matrix, Diamanten Aarde

€ 17,00 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,10 Kg
Omschrijving


Dolfijnen zijn levende engelen, hoeders van de meest pure heilige kristallijnen energie op Aarde.

Zij weerspiegelen ons engelenlicht, de Stralende die we Zijn, de onvoorwaardelijke Liefde van het Universele Eenheidshart en de Kosmische vreugde van het magische kind. Zij hebben een unieke verbondenheid met de nieuwe kinderen van de Aarde...

De Dolfijnen matrix, Diamanten Aarde tinctuur>
Thuiskomen op aarde, diep oervertrouwen, Universele Eenheid belichamen, Vreugde, Speelsheid, Harmonie Scheppingskracht. Gevoelens van onveiligheid, eenzaamheid en afgescheidenheid maken plaats voor diepste gevuldheid, harmonie, liefde, vrede en zorgzaamheid voor Moeder Aarde, jeZelf en elkaar, leven in Wij-verbondenheid.
Activatie dolfijnenzetel in DNA en blueprint. Thuiskomen van kristallijnen Wezen en fijngevoeligheid. Geboorterecht om vanuit je oorspronkelijk Zelf te mogen leven wordt diep geactiveerd in het wortelchakra. Engelenlichaam naar 'binnen' halen. Heling engelenvleugels, vrijheid van het hart.

De Dolfijnen matrix, Diamanten Aarde tinctuur is zeer geschikt voor Nieuwetijdskinderen/baby's en fijngevoelige volwassenen.

Gebruik>
Deze spray kan je gebruiken om ruimtes met deze energie te activeren/bezielen. Ook kan je de spray in je aura sprayen en/of innemen.
Inname alleen voor volwassenen.
Max. 5x daags 1x spray in water.
Max. 2x daags een paar spraysels in aura of (woon)ruimte.

Voor baby's en kinderen alleen toepassen in aura en (slaap)ruimte. Neem de helft van de aanbevolen dosering hiervoor als richtlijn.
Ben je erg gevoelig? Neem dan de helft van bovenstaand advies als richtlijn.

Ervaring cliënt:
'...Verder wil ik je laten weten dat de Dolfijnen matrix Diamanten Aarde tinctuur , Charlotte  , onze kleindochter ,goed doet. Ze is meer in contact met zichzelf , stabieler, in verbinding . Heel mooi !! Dank je voor je werk.'