Geen producten (0)
 

Dolfijnen matrix, Diamanten Aarde TINCTUUR+OPNAME

€ 25,50 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,10 Kg
Omschrijving


Opname>
Ontmoet jouw unieke dolfijnengids, vind diepgaand aansluiting in de paradijsmatrix /  diamante aarde lichtcodes, dit activeert het hoogste licht van je essentie in heel je celbewustzijn. Diepgaande heling van de wereldwijde incarnatiepoorten (geboortekanalen) voor de nieuwe aarde kinderen...

Belichamen hoogste licht, engelenkwaliteiten, kosmische vreugde in buik, oervertrouwen... staat van Vrede, Acceptatie, Harmonie, Liefde, Goedheid, Vriendelijkheid, Zachtheid, Kristallijnen Zuiverheid. Puurste Joy/vreugde in hart en buik..

Activeer de DolfijnenZetel tot in het diepste bewustzijn van het DNA. Bevrijd oude onbewuste patronen van dualitiet en afgescheidenheid. Oude angsten en eenzaamheid krijgen tot diep in het onbewuste een zeer krachtige healing/transformatie. Gevoelens van onveiligheid maken plaats voor een natuurlijk oervertrouwen en een gevoel van Thuiskomen.

Helder krijgen Levensbestemming, Kosmische Taak, bewandel jouw unieke weg in éénheid en verbinding. Vertrouw op de dans van de dolfijnen die in je buik ontwaakt en draag bij vanuit jouw oorspronkelijkheid voor het evolutieplan van Moeder Aarde in éénheid, liefde en harmonie met alle levens. Een en verbonden.

Dolfijnen zijn levende engelen, hoeders van de meest pure heilige kristallijnen energie op Aarde.
Zij weesrpiegelen ons engelenlicht, de Stralende die we Zijn, de onvoorwardelijke Liefde van het Universele Eenheidshart en de Kosmische vreugde van het magische kind. Zij hebben een unieke verbondenheid met de nieuwe kinderen van de Aarde...

De Dolfijnen matrix, Diamanten Aarde tinctuur>
Thuiskomen op aarde, diep oervertrouwen, Universele Eenheid belichamen, Vreugde, Speelsheid, Harmonie Scheppingskracht. Gevoelens van onveiligheid, eenzaamheid en afgescheidenheid maken plaats voor diepste gevuldheid, harmonie, liefde, vrede en zorgzaamheid voor Moeder Aarde, jeZelf en elkaar, leven in Wij-verbondenheid.
Activatie dolfijnenzetel in DNA en blueprint. Thuiskomen van kristallijnen Wezen en fijngevoeligheid. Geboorterecht om vanuit je oorspronkelijk Zelf te mogen leven wordt diep geactiveerd in het wortelchakra. Engelenlichaam naar 'binnen' halen. Heling engelenvleugels, vrijheid van het hart.

Deze Nieuwe Aarde essentie spray is zeer geschikt voor Nieuwetijdskinderen/baby's en fijngevoelige volwassenen.

Gebruik>
Deze spray kan je gebruiken om ruimtes met deze energie te activeren/bezielen. Ook kan je de spray in je aura sprayen en/of innemen.
Inname alleen voor volwassenen.
Max. 5x daags 1x spray in water.
Max. 2x daags een paar spraysels in aura of (woon)ruimte.

Voor baby's en kinderen alleen toepassen in aura en (slaap)ruimte. Neem de helft van de aanbevolen dosering hiervoor als richtlijn.
Ben je erg gevoelig? Neem dan de helft van bovenstaand advies als richtlijn.

Ervaring cliënt:
'...Verder wil ik je laten weten dat de Dolfijnen matrix Diamanten Aarde tinctuur , Charlotte  , onze kleindochter ,goed doet. Ze is meer in contact met zichzelf , stabieler, in verbinding . Heel mooi !! Dank je voor je werk.'

 

Ook interessant