Geen producten (0)
 

Boom Dryaden tinctuur

€ 17,00 (inclusief btw 9%)
Specificaties
Bruto gewicht 0,20 Kg
Omschrijving

Boomdryaden zijn de energetische bezielde en levende bewustzijnsvormen van bomen, bossen en wouden. Zij hoeden over de lichtkracht en levensenergie van de natuur zoals planten, bloemen en bomen en staan in verbinding met de levende scheppingskracht van Gaia. Zij zorgen voor de juiste toevoer en verdeling van licht en leven en een gezonde harmonie in het bomenrijk. Zij brengen licht en levenskracht in de stof. Op die manier hoeden zij ook over de nieuwe aarde frequenties en nieuwe energieën die geboren worden en zorgen voor een juiste toevoer/verdeling/integratie. Hierdoor kan ons engelenlichaam en kristallichaam aarden in de grofstoffelijkheid. De energie van boomdryaden zijn bijzonder helder, zacht en aardend. 


De Boom Dryaden tinctuur>
Dit is een gewijde spray bezield met o.a. de energie van Boom Dryaden.
Aarde Engelen, opent het hart en de gevoelskwaliteiten van je KristalWezen en helpt de kwaliteiten van je hart vorm te geven in het allerdaagse. Gaia Liefde belichamen, overvloed ervaren en weten dat Eenheid zich uitdrukt in jou. Thuis voelen op Aarde en je kunnen verhouden met de wereld. Groene Aarde, bemeesteren van levensenergie en hiermee een evenwicht belichamen van het Vrouwelijk Hart en Innerlijk Vuur. Harmonie, maakt het denken rustig, helpt bij verwerkingsprocessen en integratie. Kristallijnen Onschuld, Aarding etherisch lichaam, Oorspronkelijk Hart Leven, jeZelf uitdrukken en neerzetten vanuit je Ware Natuur. Aarding, Stabiliteit, ontkramping zenuwstelsel en uitlijning meridianen, gezonde flow van levensenergie, ondersteunt bij transformaties en overgangen.

Deze gewijde tinctuur is ontstaan voor de bewuste en gevoelige Nieuwe Aarde Mens, Nieuwetijdskinderen/baby’s en fijngevoelige volwassenen.

Gebruik>
Deze spray kan je gebruiken om ruimtes met deze energie te activeren/bezielen. Ook kan je de spray in je aura sprayen en/of innemen.
Inname alleen voor volwassenen.
Max. 5x daags 1x spray in water.
Max. 2x daags een paar spraysels in aura of (woon)ruimte.

Voor baby's en kinderen alleen toepassen in aura en (slaap)ruimte. Neem de helft van de aanbevolen dosering hiervoor als richtlijn.
Ben je erg gevoelig? Neem dan de helft van bovenstaand advies als richtlijn.