Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Bergkristal punt 2,5 kilo - Eenheidsbewustzijn

€ 350,00 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Bruto gewicht 2,55 Kg
Afmetingen (l,b,h) 8 x 7 x 28 cm
Omschrijving

Bergkristal punt

 

Deze prachtige heldere bergkristalpunt uit Brazilië ondersteunt het zelfrealisatie en verlichtingsproces. Het is een bijzonder regenboog meesterkristal die samenwerkt met sekinah, de heldere kristalbeings, het elfenrijk, de Witte Scheppende Straal, het Christusbewustzijn en Eenheidsbewustzijn. Het kristalwezen brengt aarding voor de Zielsvonk in je buik en maakt lichtvoetig, open en helder. Je kruinchakra opent zich verder in de volgende stadia van ontwaken en je bewustzijn verruimt. Het denklichaam wordt gekalmeerd en er ontstaat ruimte om vanuit Harts-bewustzijn en je gevoel te leven. Je identificatie verplaatst zich vanuit mening/oordeel, concepten en archetypen naar onvoorwaardelijk bewustZijn. 
De belichaming van de innerlijke Boeddha. Het hartchakra opent zich verder in Eenheidsliefde. Er ontwaakt een grondtoon van gelukzaligheid. Overstijgen van karmische processen en versnelt onthechting. Het kristal verhoogt de trilling in huis en opent en beschermt je aura. Bergkristal bekrachtigt je potentie vanuit een stille, heldere en rustige basis. Transformeert onzekerheid en het reactieve innerlijk kind, ondersteunt meesterschap en je ontwikkeling naar pillar of light. 

Vindplaats: Brazilië

Bestel hier de Moeder Aarde natuurhealing van Bergkristal. 
Ook beschikbaar als hanger en knuffelsteen.

Vraag gerust om vrijblijvend gratis (invoelend) advies van een paar minuten welk kristal nou echt bij jou past op dit moment, welke een ware ondersteuning is in deze fase van je leven en jouw zielenweg. 

Bel: 0598 795317 of mail: info@nimvayu.com

Ook interessant

€ 68,00